Spoedgevallendienst

Indien de praktijk gesloten is kunt u telefonisch contact opnemen. Via het antwoordapparaat ontvangt u dan de gegevens van de tandarts in Nijmegen die op dat moment spoedgevallendienst heeft.

Houd u pen en papier bij de hand voor het noteren van de gegevens van de dienstdoende tandarts in Nijmegen of omgeving.

U kunt de Tandarts Spoedgevallendienst Nijmegen ook direct bereiken via telefoonnummer (024) 3244200

De spoeddienst is bedoeld voor ernstige pijnklachten in de avond-, nacht- en weekenduren. Hierbij moet gedacht worden aan ’n ongeval of nabloeding en acute klachten die spoedeisende hulp van een tandarts verlangen. In het  “rooster” kunt u zien welke tandarts(praktijk) dienst heeft en waar de praktijk gelegen is. Het telefoonnummer van de dienstdoende tandarts staat op het antwoordapparaat van uw eigen tandarts bij zijn of haar afwezigheid. Of u belt: 024 – 324 42 00.
Wanneer u geen tandarts heeft in Nijmegen kunt u -in geval van pijn- overdag terecht bij de dienstdoende tandarts. Wanneer de TandartsenPost op het CWZ spoedplein dienst heeft, en het 0900-8276456 nummer is onverhoopt onbereikbaar, dan kunt u voor informatie omtrent de dienstdoende tandarts overdag bellen naar: Mondzorg Groesbeek: 024-397 1421 of de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Nijmegen: 024 360 2401.

U dient in alle gevallen de kosten van het bezoek aan de dienstdoende tandarts contant af te rekenen. In sommige praktijken is een pin aanwezig. U krijgt uiteraard een kwitantie voor de zorgverzekeraar.

spoed